• Home
 • » Oferte Transmisii live stream pe Internet evenimente sportive

Oferte Transmisii live stream pe Internet evenimente sportive

Timis
17/11/2021
Vizualizări: 42
 • Report
  Report This Listing
  Login Required
 • Print
 • Favorit
 • Share
  Share This Listing
images
images
images
thumbnailthumbnailthumbnail
Tip servicii: Transmisie Live Video Evenimente
Pret LEI: 750 Lei
Detalii anunt:

Realizam transmisii live HD sau Full HD în sistem multicam si multiscreen. Transmite in direct pe orice platforma sociala evenimente de interes,  conferinte, sedinte, competitii sportive, concerte, spectacole, expozitii si lansari, sau un training pentru angajati. Daca doriti sa va impartasiti evenimentul cu un public cat mai larg, atunci transmisia video in direct sau streamingul live face posibil acest lucru. Continutul video live online creeaza un material de marketing excelent, care poate fi distribuit cu usurinta pe diferite platform pentru a ajunge la publicul tau tinta. Power Media FX a conturat pentru dumneavoastra cateva pachete pentru a transmite profesionist evenimentele. Tariful se calculeaza in functie de pachetul ales/ora de transmisie.

Am conturat pentru dumneavoastra cateva pachete pentru a transmite profesionist evenimentele.

oferta transmisie live strem video oferta transmisie live strem video

La cerere, se pot asigura si alte echipamente pentru filmare si transmisie: kit profesional de sonorizare (boxe active, mixer audio, microfoane sau lavaliere fara fir), Schela de lumini, Lumini de Studio, StadyCam, Macara Video cu brat de 7 m, Ecrane LED Mare sau Videoproiector.

tags: Transmisie Live, Oferte live Stream, Transmisii live Video,  Transmisii live Sport, Transmisie Live Competitii, Servicii Live Stream, Servicii Transmisie Live, Pachete Transmisie Live, Filmare Live Facebook, Transmisie Live Youtube, Transmisei Video Conferinte, Live Evenimente, Transmitem Live, Live in Tmisoara, Live in Lugoj, Live in Resita, Live in Deva, Live in Arad, Streaming Live Timis

 

Anunturi asemanatoare
Shedule a Test Drive
No form yet! You should add some...
Apply For TradeIn With Us
No form yet! You should add some...
TRIMITE OFERTA TA
TRIMITE MESAJ