FOTO-VIDEO Nunta sau Botez in Timisoara, Lugoj, Resita, Caransebes

Serviciile prestate de catre echipa noastra sunt axate in principal in jurul evenimentelor importante din viata clientilor nostrii, Nunta sau Botez. Fotografiile si filmul evenimentului (fie el in format SD, HD sau Full HD) raman poate singura amintire a nuntii voastre sau a botezului, iar alegerea fotografului si a cameramanului este esentiala in acest sens.

Pasiunea noastra pentru arta fotografica si cinematografica, face ca materialul nuntii voastre sa va rascoleasca gandurile si sentimentele candva traite. Experienta echipelor noastre de peste 12 ani si seriozitatea, face ca firma noastra sa se situeze printre cele mai solicitate la nunti si botezuri in tara si strainatate.

Pentru oferte personalizate si disponibilitate, detalii sau programari va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0721 153 242 sau apasa click pe CERE OFERTA.
cere oferta pret foto video nuta botez majorat

fotograf nunta, fotograf botez, cameraman nunta, cameraman botez, filmare nunta, filmare botez, foto video timisoara, foto video resita, foto video lugoj, foto video moldova noua, foto video caransebes, nunta, botez, evenimente,cameraman nunta, fotograf  botez, fotograf nunta, fotograf eveniment, fillmare nunta, filmare botez, filmare caransebes, filmare timisoara, filmare nunta resita, filmare nunta arad, filmare nunta resita, germania, nurnberg, austria, viena,
Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment