Platforma VIDEO BOOTH 360-Atractia Evenimentelor Reusite !

Ofera invitatilor prezenti la Nunta, Botezul sau Majoratul tau o experienta noua si inedita, captand trairile si emotiile lor in videoclipuri de 30 secunde filmate cu Platforma Video 360.

Clipurile au efecte vizuale tip slow motion, fast motion, boomerang, plus alte efecte suprapuse pe filmare de tip confetti, fun, baloane de sapun, inimoare, sau alte elemente grafice.

Filmuletele sunt personalizate cu grafica animata sau statica, burtiera, logo si o melodie de fundal, in functie de preferintele dumneavoastra.

Ce trebuie sa faca invitatii care doresc un clip video la 360 de grade ? Sa se urce pe platform, sa danseze sis a se distreze maxim! Dupa filmare scanand un cod QR de pe ecranul Sharing Station in doar cateva secunde vor putea descarca filmuletul pe telefon, clip gata pregatit pentru a fi postat pe retelele de socializare Facebook, Instagram sau altele.

NU RATA SUPER OFERTA !

Alege doua sau mai multe servicii din ofertele noastre: Schela de Lumin, Lumini Decorative sau Arhitecturale,  Fum pentru Dansul Mirilor, Dj Nunta sau Botez, Foto & Video Nunta, Botez sau Majorat si beneficiezi de mari reduceri de preturi !!!

Banner platforma video booth 360 Resita Timisoara Arad

Pentru programari si detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon 0721 153 242, sau apasa click pe CERE OFERTA.

cere oferta pret foto video nuta botez majorat

Video 360 Evenimente, Platforma video Nunta, Platforma Video Botez, Platforma Video Majorat, Video 360 Eveniment, Filmare 360 Nunta, Video Booth, Cabina Video, Inchiriaza cabina Video 360, 360 Video Nunta, Oferta Cabina Video 360, Oferta Platforma Video 360, Cabina Video 360 Petreceri, Platforma Video 360 Party Firma, Filmari 360 Evenimente, Filmari 360 Nunta, Cabina Video 360, Video Booth 360, Cabina Video Nunta, Cabina Video 360 Nunta, Cabina Video 360 Botez,

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Comment